Dorp aan de rivier

Dorp aan de rivier

Antoon Coolen / Feb 21, 2020

Dorp aan de rivier met foto s uit de verfilming

 • Title: Dorp aan de rivier
 • Author: Antoon Coolen
 • ISBN: null
 • Page: 340
 • Format: Hardcover
 • met foto s uit de verfilming

  • Best Read [Antoon Coolen] è Dorp aan de rivier || [Comics Book] PDF ↠
   340 Antoon Coolen
  • thumbnail Title: Best Read [Antoon Coolen] è Dorp aan de rivier || [Comics Book] PDF ↠
   Posted by:Antoon Coolen
   Published :2019-06-18T18:06:29+00:00

  About "Antoon Coolen"

   • Antoon Coolen

    Antonius Franciscus Coolen, died in Eindhoven in 1961.


  795 Comments

  1. Vreemd, traag en ouderwets. Maar toch perfect. Op een manier inspireerde dit boek me.Als nawoord schreef Maarten 't Hart over zijn Antoon Coolen-ervaring (dbnl/tekst/cool004dorp) waar ik me, hoe onvolledig mijn ervaring met het oeuvre van Coolen dan ook is, helemaal in kan vinden.

  2. Eindelijk uit. Letterlijk maanden mee bezig geweest, met af en toe een hoofdstuk gelezen en vooral veel andere boeken tussendoor. Het is prima, zij het nogal ouderwets, geschreven, maar het verhaal boeide gewoon niet genoeg. Het zijn meer korte verhalen dan een heel boek, met in de hoofdrol steeds Dokter Van Taeke. De gebeurtenissen zijn humoristisch, maar ik voelde geen enkele drang om 'te weten wat er verder zou gaan gebeuren'. Vandaar slechts twee sterren.


  3. Ik heb de boeken van Antoon Coolen 40 jaar geleden gelezen. Ik vond ze toen mooi. Maar nu herlezend moet ik wel weer even wennen. Maar je zit zo weer in die sfeer van toen.


  Leave a Reply